Bij veel organisaties worden vacatures ook in andere websites, kanalen of softwareproducten vastgelegd. Het resultaat is dat dezelfde vacatures op verschillende plekken in de organisatie bewaard en beheerd worden. Dit resulteert in een grotere kans op fouten en veel verloren tijd. Dit kan voorkomen worden door je ATS slim te koppelen met de Tuesday ATS-connector.

Terug naar Cases
Meer resultaat met vacatures: aansluiten, optimaliseren en multiposten van vacatures met Tuesday ATS-connector.
Een greep uit het ruime aanbod van ATS-systemen waarmee Tuesday kan koppelen.
Kijk hier voor het complete overzicht (in ontwikkeling).

Eenvoudig vacatures publiceren naar meerdere kanalen

Om als werkgever optimaal zichtbaar te zijn met je vacatures op loopbaanplatforms of social media kanalen, is het kunnen aanleveren van een kwalitatieve vacaturefeed een absolute must.
Tuesday helpt organisaties bij het opzetten, optimaliseren en publiceren van een automatische feed uit hun recruitment- of ATS-systeem. Op die manier wordt publiceren op een loopbaanplatform of doorplaatsen (multiposting) van jobpostings naar een of meer social media kanalen of zelfs naar Indeed, heel eenvoudig en bespaar je veel tijd.

Naadloos koppelen en multiposten

De ATS-connector van Tuesday is een automatiseringsoplossing om snel en eenvoudig een groot aantal vacatures automatisch naar een of meer mediakanalen tegelijk te publiceren. Met de connector leg je naadloos een koppeling tussen jouw ATS en het loopbaanplatform of vacaturewebsite. Het ATS zorgt er voor dat het bestand steeds up-to-date is. De connector haalt meerdere malen per dag - geautomatiseerd - het bestand met vacatures op en zorgt voor een snelle en foutloze verwerking. De slimme synchronisatiemodule achter onze connector zorgt voor het op de juiste manier toevoegen, wijzigen of verwijderen van vacatures. Optioneel worden (geselecteerd) vacatures niet alleen naar een vacatureplatform doorgezet maar ook naar externe applicaties zoals bijvoorbeeld Indeed, Twitter, Facebook of Linkedin.

Feedmanagement en integraties

Iedere recruitmentapplicatie en ieder vacatureplatform stelt zijn eigen specifieke eisen. Het aanmaken van een feed voor een platform is daarom meestal een kostbaar en complex proces. Door de grote ervaring van Tuesday met vacaturefeeds uit alle toonaangevende ATS-systemen en het integreren in de meeste vacature-kanalen, kunnen we het feedmanagement tegen lagere kosten aanbieden.
Tuesday koppelt op dit moment onder andere met de volgende ATS-systemen: AFAS, Carerix, Connexys, Easycruit, Emply, Homerun, HROffice, Mimir, Otys, Recruitee, Recruitnow, SalesForce, Tangram-tis, Ubeeo, Yellow Yard en verschillende maatwerksystemen.
Staat jouw recruitementsysteem hier niet tussen: geen probleem. Neem contact op en we kijken samen hoe we de distributie van jouw jobadvertenties naar een of meer jobboards kunnen opzetten.

Aansluiten, optimaliseren, publiceren

Met de realisatie van negen vacaturebanken en loopbaanplatformen in de zorg, het doorplaatsen van vacatures van meer dan 200 organisaties en de unieke inhoudelijke kennis voor optimalisatie in het eigen VacatureLab, beschikt Tuesday over grote inhoudelijke en technische kennis van vacatures.
Tuesday beschikt daarnaast over specifieke kennis van een groeiend aantal platformen en over de mogelijkheden voor optimalisatie die nodig zijn voor het aanleveren van een goede feed.

Inrichten en tracking

Om vacatures zo optimaal mogelijk door te kunnen zetten ondersteunen we organisaties bij het inrichten van de vacaturefeed. Op die manier is er altijd sprake van een optimale doorplaatsing van de vacatures naar de beoogde kanalen.
Tuesday zorgt ervoor dat de feed compleet, genormaliseerd, en dat de resultaten op view- en clickniveau worden gemeten.
Onze rapporten laten u zien welke vacatures het meest worden bekeken, welke vacatures de meeste sollicitatie-clicks krijgen en welke kanalen het beste presteren zodat u uw processen kunt optimaliseren en de beste kandidaten kunt bereiken.

De kracht van de connector

  • Minder kans op fouten
  • Altijd actuele gegevens
  • Integratie met jouw loopbaanplatform, Twitter, Facebook of Indeed
  • Snelle en kwalitatieve data uitwisseling
  • Dashboard met kerngetallen en clicks
  • 24/7 monitoring

Vragen over de ATS-connector, Jobchain of VacatureLab?

Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.
Bel 073 - 624 00 50